בפוסט הנוכחי אני רוצה לעשות סדר עבור נשים שחוזרות למעגל העבודה ומעוניינות להמשיך לקיים את ההנקה עבור התינוק שלהן. כאשר המטרה לשאוב במהלך העבודה ולהמשיך את ההנקה בבית כרגיל.
כאשר אישה חוזרת לעבודה, כמות הפעמים שהיא צריכה לרוקן את השד במהלך יום העבודה תלויה במספר דברים: גיל התינוק בזמן החזרה לעבודה, יכולת האחסון האישית של האישה ועוד.
כדי להרכיב תוכנית ייחודית המתאימה לאישה המניקה / שואבת - אשמח לסייע בייעוץ ממוקד, בו תוכלי לקבל לו״ז מדוייק עבור הצרכים שלך ושל התינוק שלך בהתבסס בכל הגורמים שחשוב לקחת בחשבון כאשר בונים תוכנית ייחודית זו.
אחד הדברים החשובים שיש לבחור לפני החזרה לעבודה, במידה וטרם ביצעת זאת, זה בחירת המשאבה שתשרת אותך מבחינת הצרכים שלך בשאיבה, אנחנו תמיד מעוניינות לבחור במשאבה שהמנוע שלה עוצמתי, ומאפשר ריקון אפקטיבי של השד, וכמובן, נבחר את שאר המאפיינים של המשאבה עפ״י סוג העבודה של האישה.
האם יש אפשרות לשאיבה בישיבה? האם היא יכולה לשאוב במקום עם חיבור לחשמל או מחוייבת להתנייד ולכן העדיפות למשאבה עם סוללת ליתיום ועוד.
במידה ואת שואבת 2-1 פעמים ביממה - את יכולה להסתפק במשאבה מתלבשת, שיכולה לתת שירות טוב בתחזוקה של תפוקת חלב אם:
משאבה של Zomee שסקרתי בבלוג -
מנוע איכותי של 245 ממ כספית, אפשרות לשאוב ב4 מצבים שונים, תוכנית גירוי / שאיבה. השאיבה מתבצעת למיכלי איסוף (כך שאין טפטופים), נוחה לבעלות שד קטן וגדול. לא כבדה וניתן להשתמש בכל חזיית הנקה. קוד פעיל לאתר NWL.
משאבה של Phanpy שסקרתי בבלוג - זמינה לרכישה באמזון דרך הלינק, עם קוד הטבה 1515annak.
כאשר בחרת את המשאבה, במקרים בהם את רוצה לייעל את השאיבות ולא להתעסק בהמתנה לייבוש החלקים רצוי תמיד שיהיו לך 2 סטים עבור השאיבות שאת מבצעת, שזו בערך הכמות הממוצעת שאיבה צריכה לשאוב במידה וחוזרת לעבודה לקראת גיל חצי שנה.
כאשר הכוונה, ב-2 זוגות שסתומים, 2 זוגות של דיאפרגמות, אלו החלקים המשמעותיים שאחראים לתקינות עבודת המשאבה מבחינת הוואקום שלה, והם צריכים להיות יבשים לחלוטין בזמן השימוש. את החלקים השונים עבור המשאבה שלך תוכלי למצוא בפוסט חלפים - ממש כאן.
רצוי להביא איתך בתיק שקיות לאחסון החלב שאת שואבת (ממליצה להשתמש בשקיות עמידות של חברת לנסינו - קוד הטבה NWLKSP / מדלה / evenflo - קוד הטבה AHA7011, שקיות Zomee - קוד הטבה NWL), דרך קלה יותר מבחינת יכולת האחסון בציידנית או בהעברה למקרר, בנוסף, במקרים בהם קורה שאת שוכחת בקבוקים - תמיד יש לך אופציה לאחסן את החלב בשקיות.
לשאיבות רצוי להביא 4 זוגות של בקבוקים, תמיד אפשר להעביר את החלב לבקבוק אחד - מבחינת איחוד המנות ולפנות את הבקבוקים בהתאמה לשאיבה הבאה. לדוגמה - בשביל 2 שאיבות בעבודה 4 בקבוקים יספקו את האישה השואבת.
במידה ובמקום העבודה אין הזדמנות לשטוף את הציוד בין השאיבות או שאת ניידת בזמן השאיבה מחוץ למבנה, ושואבת ברכב, ניתן להשתמש במגבונים לניקוי הציוד של השאיבה כולל הבקבוקים - ניתן לעשות שימוש חוזר לאחר 10 דקות המתנה מהניקוי. את המגבונים תוכלי למצוא באתר Zomee כאשר מה שאהבתי במארז שלהם, שהמגבונים מגיעים כל יחידה בנפרד. כך שאין כאן מארז שמתייבש אחרי פתיחה בניגוד לחברות אחרות שקיימות בשוק (באמזון).
מצורף לינק למגבונים, הנחה עם קוד NWL.
כאשר את מאחסנת את החלב בצידנית בסיום העבודה או במהלך יום העבודה ובמקרר, קרחונים צריכים להיות צמודים לחלב - כך הוא יכול לשהות עד 24 שעות. כאשר המטרה ממש מגע ישיר בין הקרחונים לחלב. את החלב את יכולה להעביר בבטחה למקרר בבית ולהשתמש עד 4 ימים לאחר השאיבה או מיד להקפאה בתום ההגעה לבית.
צידנית מומלצת: חברת זומי, שמגיעה עם 4 מיכלים וקרחונים בתוך הצידנית. קיימת סקירה בבלוג יחד עם סרטון. לצידנית יש קוד הטבה NWL.
כיום, קיימות לא מעט אופציות למגשי ייבוש ניידים שניתן להשאיר בעבודה או לקחת איתך לתיק ליום העבודה. המטרה לבצע שטיפה של החלקים בין השאיבות עם מים וסבון, משרת את המטרה של מניעת זיהומים ולמעשה, שומר על החלקים של המשאבה כיוון שמסיר את שאריות החלב (שומן) שיכולים לגרום להפחתה של עבודת החלקים כדוגמת הדיאפרגמה או השסתומים.
מספר המלצות של מגשי ייבוש מתאימים מKSP (קוד הטבה NWLKSP):
משטח שמתקפל לחלוטין לתוך מארז וניתן לאחסן במגירה או בתיק בסיום השימוש.
כדי לייעל את הניקוי של הבקבוקים / חלקי משאבה קיימות מספר מברשות שיעשו את העבודה:
המברשת למעשה מתפרקת, לשתי מברשות נפרדות, אחת ייעודית לניקוי החלקים הקטנים והפטמות.
במידה ואין באפשרות השואבת לבצע שטיפה של החלקים בין השאיבות - הפתרון הוא שימוש במגבונים, ייעודיים למשאבה - שניתן להשיג באמזון. לינק כאן.
את כל החלקים של המשאבה, וגם את הדברים שלך ניתן לאחסן בתיק ייעודי ונוח, ישנן מספר אופציות טובות שניתן לרכוש דרך אמזון, מצרפת את ההמלצות שלי של התיקים המוצלחים יותר, יכולים לשרת גם כתיק החתלה כמובן עם התינוק, בטיולים בחוץ.
המלצה ראשונה מתוך אמזון - תיק ייעודי למשאבה + קולר מובנה. התיק היה נוח במיוחד, כיוון שהוא גם שומר על קור בחלק התחתון שלו, להניח קרחון בפנים ואפשר להתנייד עם השאוב יחד. בחלק העליון ניתן לשמור את כל החלקים של המשאבה (מתאים לאחסון של משאבה דו״צ, וגם הארנק :)).
כאן מדובר בתיק רחב, גב, גדול, שיכול להכיל את המשאבה, מה שנוח הכיסים הפנימיים עם החלוקה הנוחה, שיכולים לחלק את כל החלקים של המשאבה כולל הבקבוקים באופן מאורגן. בנוסף בחלק התחתון צידנית שאליה ניתן להוסיף קרחונים ולקחת יחד.
ציוד נוסף, שיכול לסייע לך בשאיבה מוצלחת זו חזיית שאיבה שתפנה את הידיים שלך ותאפשר בחלק מהמקרים להמשיך את העבודה במקרים של ישיבה מול נייד ועוד. החזייה יכולה להיות נוחה במיוחד, כי היא מאפשרת לאישה לאכול ולשתות בזמן השאיבה ולמעשה פוטרת אותה מהחזקת הקונוסים במקום.
אני ממליצה על חזיות השאיבה של אלפא מאמ ששירתו אותי בתקופת העבודה לאורך השנים, איכותיות ותומכות היטב בשדיים, גם בשד גדול. קוד הטבה לאתר NWL.
קיימים מספר דגמים שאני אוהבת גם באמזון, שנוחים לשימוש ואיכותיים (הוכיחו את עצמם אחרי הכביסות):
שיהיה בהצלחה, עם המשך ההנקה והחזרה למעגל העבודה. הטיפ הכי חשוב - נסי לחזור לעבודה לקראת סופ״ש, זאת אומרת מיום רביעי, כך יהיה קל יותר, מבחינת ההתחלה הרכה של מספר ימים לפני המנוחה של הסופ״ש, וכך גם תלמדי לאזן את השאיבות בהתאמה ולהשתמש בשאוב.
Opmerkingen